Патріотизм та відданість країні – саме ці якості яскраво показав молодий український кіберспортсмен Олександр Lucky_Cryak1 Романюк.

Незважаючи на успішну кар'єру професійного гравця у CS2 та величезні перспективи, 19-річний юнак зробив свідомий вибір та приєднався до лав Збройних Сил України.

Олександр "lucky_cryak1" Романюк, фото: X (Twitter)
Олександр "lucky_cryak1" Романюк, фото: X (Twitter)

Олександр припинив свою кіберспортивну діяльність і став бійцем 3-ї окремої десантно-штурмової бригади, який готовий захищати Україну від окупантів. Незважаючи на молодий вік, він показав зрілість та відповідальність, усвідомлюючи важливість захисту своєї країни у ці нелегкі часи.

У соціальній мережі Х (Twitter) Романюк поділився своїм рішенням.

Популярні новини зараз
На тлі зростання тарифів на світло подорожчає ще одна послуга: скільки грошей забере комуналка Гороскоп на червень-2024 для всіх знаків Зодіаку: можливість Овнів, приємні події Близнюків та прохання Риб "Нафтогаз" попередив про зміни в оплаті рахунків: що потрібно знати споживачам Українцям приготували великі штрафи: за що можна навіть попрощатися з майном
Показати ще

"Не збирався ділитися цим, але з огляду на освітлення в Twitter це не залишилося в секреті. Це було свідоме рішення", - зазначив він.

Раніше "lucky_cryak1" грав у колективі IKLA. Однак незабаром усвідомив, що більше користі він може принести саме до армії. Хоча досі невідомо, із чим саме пов'язане це рішення для хлопця, який не підлягає мобілізації.

Нагадаємо, ТЦК штрафує роботодавців: вручай повістки або сплачуй штрафи

Як повідомляв "Знай.uа", суддя Тандир хоче мобілізуватися, щоб не бути за ґратами та продовжувати отримувати гроші

Знай.ua писав, "твої документи порвуть і викинуть": українець з правом виїзду за кордон "форсував" Тису