Коли минуло вже три роки з початку напружених відносин із росією, жителі України мають бути готові до різних несподіваних подій, навіть до найстрашніших та найнеприємніших. Хоча українці вже пережили багато труднощів, краще заздалегідь подбати про запаси продуктів.

Для зручності підгототуйте список продуктів, які варто завжди мати під рукою. Дані продукти можуть лежати довго і мають великий термін придатності.

Жінка, яка обирає консерви
Жінка, яка обирає консерви

А саме: консерви, локшина, порошкове пюре, каші, макарони, борошно, цукор, сіль, чай, кава, сухе молоко, сухарі, сушіння, крекери, хлібці, печиво, цукерки, сухофрукти, халва, козинаки та питна вода.

Важливо зберігати всі сипучі продукти в банках і іноді оновлювати запаси. Також варто дбати про запаси їжі для домашніх тварин, особливо якщо вони мають особливе харчування.

Популярні новини зараз
З 11 червня змінюються правила виїзду закордон: що чекає на українців Гороскоп на червень-2024 для всіх знаків Зодіаку: можливість Овнів, приємні події Близнюків та прохання Риб Тариф на світло можуть залишити на рівні 2,64 грн, але не для всіх: кому пощастить З інших беруть пару тисяч: кому з українців задарма встановлять двозонні електролічильники
Показати ще

Аптечка Фото: Youtube
Аптечка Фото: Youtube

В аптечці обов'язково мають бути: рукавички, йод, спирт, бинт, вата, перекис, хлоргексидин та пластирі. Крім того, не завадять знеболюючі, ліки від розладів, алергії, антисептики та препарати для знезараження води. Корисно також мати при собі протизапальні засоби, ліки від кашлю та болі в горлі, антибіотики та тонометр.

Цей набір може суттєво полегшити життя у разі кризи та несподіваних ситуацій.

Крім того, Знай.ua повідомляв, ціни попливли вгору: скільки тепер коштують сардини та ікра у великих мережах

Також наш портал інформував, комора залишиться порожньою? В Україні дорожчають шпроти, сардини та кабачкова ікра

Нагадаємо, викласти останні гроші за популярні консерви: нові ціни на кабачкову ікру та оливки