Путіну у питанні мирних переговорів вірити не можна, бо він хоче миру, а також щоб східна і центральна Україна дісталася Путіну. Однак, тут на кремлівського керівника може чекати сюрприз і зрештою він без жодного пострілу чи переговорів сам віддасть Україні території.

«Потрібно просто змиритися з його хотівками. Не те, що він це робитиме, а просто змиритися. Але ніхто миритися з цим не буде. Найбільша помилка в тому, як Захід легко проковтнув Крим, без докорів, без звуку і без слова. Отримайте тепер війну у центрі Європи», — сказала Романова.

Також опозиціонерка наголосила, що зараз обхід санкцій та страждання американського та європейського бізнесів, як добре їм було з Путіним, вже призводило до вирощування війни:

«Те, що для Путіна світ це війна — цілком очевидно. Це саме те, що тримає його при владі і за життя. Як тільки люди щиро захочуть мир і почнуть розмовляти про це, влада Путіна на цьому закінчиться. А закінчиться влада — закінчиться і життя «, — підсумувала вона.

Водночас, як стверджують іноземні ЗМІ, Росії буквально доведеться повертати території України в обмін на послаблення санкцій. Це стане необхідною умовою для врятування її економіки. Адже після закінчення бойових дій Українська економіка має всі шанси не лише на відновлення, а й на великий бум. В той час як Російську Федерацію може накрити ніколи раніше не бачена криза, чого країна просто не переживе.