В Україні запровадили нові правила для управління електропостачанням. Це означає, що в різних частинах України можуть тимчасово вимикати електрику. Це може вплинути на мобільний зв'язок та інтернет, особливо для абонентів "Київстар".

Компанія "Київстар" робить все можливе, щоб забезпечити зв'язок навіть під час вимкнення електропостачання. Вони купують додаткові акумулятори та генератори, щоб триваліше забезпечити роботу свого обладнання.

Генератор, скріншот: Youtube
Генератор, скріншот: Youtube

Крім того, вони пропонують оренду генераторів, щоб максимально багато людей залишалося зі зв'язком. Базові станції "Київстар" можуть працювати без електрики завдяки акумуляторам.

Це означає, що зв'язок буде працювати протягом декількох годин навіть при відключенні електрики. Також у компанії є стаціонарні та пересувні генератори, які допомагають забезпечити зв'язок під час тривалого відключення.

Популярні новини зараз
Гороскоп на червень-2024 для всіх знаків Зодіаку: можливість Овнів, приємні події Близнюків та прохання Риб Купити квартиру зараз чи зачекати: поради експертів Нові тарифи на електрику зроблять тролейбуси розкішшю: як зміняться ціни на проїзд Небінарна особа у Києві "накачує" маленьких дівчаток наркотиками і ґвалтує їх: "Ї****сь до мене і після мене"
Показати ще

Магазин "Київстар". Фото: скрін youtube
Магазин "Київстар". Фото: скрін youtube

Проте, варто пам'ятати, що якщо електрика відсутня у будинку або на оптичній мережі, зв'язок може бути обмежений. Також можуть виникати проблеми, якщо сусідні будинки мають відключення. Тому в разі відсутності зв'язку, варто перевірити стан електропостачання у вашому районі.

Крім того, Знай.ua повідомляв, «Київстар» готує зміни: що зміниться для абонентів і коли

Також наш портал інформував, дрібниця, а приємно: Vodafone дає знижку на 6 місяців, як отримати

Раніше Знай.ua стало відомо про те, що швидкий інтернет лише за 25 гривень: "Київстар" порадував новою послугою