Всесвітньо відомого ілюзіоніста зі США Девіда Копперфілда у сексуальних домаганнях звинуватили одразу 16 жінок. За словами потенційних жертв, ці дії відбувалися з кінця 1980-х до 2014 року. Водночас, деякі з жінок, на момент домагань, були неповнолітніми.

Проте адвокати ілюзіоніста вже відреагували на ці звинувачення.

Про це стало відомо завдяки повідомленню видання TheGuardian.

Девід Копперфілд, скріншот: YouTube
Девід Копперфілд, скріншот: YouTube

Повідомляється, що 16 жінок висунули звинувачення американському ілюзіоністу у сексуальних домаганнях та "неадекватній" поведінці. Деякі з постраждалих зазначили, що були 15-річними на момент домагань Копперфілда.

Популярні новини зараз
Велике переселення після війни: які міста українці обиратимуть для життя "Швидко, без додаткових візитів до ТЦК": на порталі "Дія" незабаром з'явиться корисна послуга Кияни відповіли, кого хочуть бачити новим мером міста: результати опитування Українцям приготували великі штрафи: за що можна навіть попрощатися з майном
Показати ще

У той же час, троє жінок розповіли, що ілюзіоніст підсипав їм наркотики перед статевим актом. Більше того, постраждалі не знали про це і запевнили, що точно не погодилися б на таке, якби не перебували у стані наркотичного сп'яніння.

Ще у 2018 році Брітні Льюїс, одна з жінок, зізналася, що Девід підсипав їй речовини. Водночас, він домагався її ще 30 років тому. На той момент постраждалій було 17 років.

Втім, Девід заперечував усе сказане жінками. За словами його адвокатів, він "ніколи не поводився неналежним чином ні з ким, не кажучи вже про неповнолітніх".

Девід Копперфілд, скріншот: YouTube
Девід Копперфілд, скріншот: YouTube

До того ж ілюзіоніст є активістом руху MeToo, який заохочує жінок розповідати свої історії про насильство, яке над ними скоїли. Водночас юристи Копперфілда впевнені, що звинувачення у сексуальних домаганнях є хибними.

Що відомо про Копперфілд

Американський ілюзіоніст і гіпнотизер здобув популярність завдяки своїм фокусам та трюкам. Підготовку до своєї майбутньої діяльності він розпочав у 10 років. Тоді Копперфілд почав удосконалювати "магічні здібності" під псевдонімом "Хлопчик-чарівник Давіно" у своєму районі в Матачені, США.

Вже у 12 років він став наймолодшим членом Американської асоціації чарівників. У 16-річному віці чоловік розпочав навчання на курсах магії у Нью-Йоркському університеті. 2006 року журнал Forbes назвав Девіда найбільш комерційно успішним ілюзіоністом в історії.

Нагадаємо, зірка серіалу "Ти" Вікторія Педретті згадала, як до неї домагався відомий актор: "Багато раз др*чив".

Раніше повідомлялося, легенду серіалу "Картковий будиночок" Кевіна Спейсі визнали невинним у справі про сексуальні домагання.

Також, зірка "Жіночого кварталу" Ірина Сопонару розкрила страшну історію з домаганням: "От так брав...".