Про це повідомляє "Українська правда" з посилання на свої джерела в ГУР МОУ.

За словами джерела УП, за допомогою трьох вибухових пристроїв було уражено вертикальні резервуари з паливом на вказаному обʼєкті, який використовується державою-агресором у військових цілях. В результаті операції ГУР їх було знищено.

Мешканці Виборга повідомляли у соцмережах про потужний вибух в місті близько 2:50 ночі, після якого на території нафтобази розпочалася пожежа.

"Декарбонізація путінської диктатури триватиме й надалі, послідовно і методично, поки Росія використовує нафтогазову галузь у воєнних цілях або не забереться з України. Ціна російської агресії для кремля постійно зростатиме і вже зараз відображається на їхній здатності забезпечувати пальним навіть внутрішній ринок. Далі буде", - повідомило джерело УП в ГУР МОУ.

Нагадаємо, російські телеграм-канали повідомляли, що в ніч на неділю у Виборзі Ленінградської області пролунали вибухи і почалися пожежі.

Популярні новини зараз
"Швидко, без додаткових візитів до ТЦК": на порталі "Дія" незабаром з'явиться корисна послуга З 11 червня змінюються правила виїзду закордон: що чекає на українців Тариф на світло можуть залишити на рівні 2,64 грн, але не для всіх: кому пощастить З інших беруть пару тисяч: кому з українців задарма встановлять двозонні електролічильники
Показати ще