У світлі прийняття закону про мобілізацію №3633-IX, Міністерство оборони розпочало тестування нового сервісу — електронної черги до територіальних центрів комплектування та соціальної підтримки.

Заздалегідь записатись вже можна до 19 територіальних центрів комплектування та соціальної підтримки. Тестування проходить в окремих центрах Києва, Харкова, Одеси, Дніпра, Сум, Вінниці та Кропивницького. Повний перелік доступний за посиланням.

Електронна черга. Фото з відкритих джерел

Щоб записатись до електронної черги, слід виконати наступні кроки:

  1. Оберіть ТЦК та СП, де ви перебуваєте на обліку або за місцем вашої актуальної реєстрації.
  2. Введіть персональні дані для запису.
  3. Підтвердіть номер телефону.
  4. Отримайте повідомлення з датою та часом візиту.

Міноборони також планує підключити до сервісу більшу кількість територіальних центрів комплектування та соціальної підтримки.

Популярні новини зараз
Тариф на електроенергію хотіли підвищити на 50%: якою буде ціна До 16 червня українські жінки мають стати на військовий облік У "Нафтогазі" зробили заяву щодо тарифів за доставку блакитного палива: хто заплатить більше Українцям виплатять від 1600 гривень: хто отримає допомогу
Показати ще

Крім цього, у застосунку Резерв+ з'явиться військово-обліковий документ, аналог документів з Дії. Застосунок Резерв+ вже доступний для завантаження на смартфони. В ньому буде електронний аналог військово-електронного документа, що спростить процес оновлення даних без візиту до ТЦК.

Зазначимо, що після запуску мобільного застосунку Резерв+ 18 травня, сотні тисяч громадян намагалися авторизуватися в ньому, що спричинило тимчасові труднощі з авторизацією.

Нагадаємо, В Україні засудили українку за ухилення від мобілізації: як це сталося

Раніше ми розповідали, що З цими хворобами точно не мобілізують: які болячки помітить навіть ВЛК

Також, Новий закон про мобілізацію: що змінилось в електронному реєстрі та які дані доступні ТЦК