Про це він розповів у програмі «Урядовий квартал».

«Щоб ви зрозуміли, люди, кого відправляють на інавгурацію. Представника Франції. Це єдина країна G7, яка відправила туди свого представника. Там був Кіпр, Греція – зрозуміло, там гроші путіна. Тобто ми з вами розуміємо, що, хто би що не розповідав нам, вони відправили посла», - розповідає Георгій Біркадзе.

Отож, констатує він, ми бачимо, що в геополітиці говорити і робити – не одне і те ж. І ми сьогодні бачимо, нагадує експерт, що і американці, і європейці дуже гарно підторговують з росією і нафтою, і металом. Також, додає він, ми бачимо іще додаткові санкції, але за ці два роки можна було вже вдарити так по економіці росії, що вона би за пів року впала.

«Я хочу вам сказати, що на 99,999% це остання інавгурація путіна, більше інавгурацій ми не побачимо. І це гарна новина», - заявляє Георгій Біркадзе.

На його думку, у 2025 році російська економіка буде у поганому стані, та й уже зараз у Газпрому сотні мільярдів збитків, і тенденції для них невтішні. Тому, переконаний експерт, путін своєю смертю не помре, і в росії обов’язково буде громадянська війна, яку почнуть військові. Зокрема, міркує він, це буде дестабілізація у Чечні, кадиров у важкому стані, у Дагестані тощо, це люди, які аж ніяк не є росіянами, і вони хочуть жити по-своєму.

Популярні новини зараз
Українці будуть без світла 20 годин на добу: коли почнеться такий сценарій На тлі зростання тарифів на світло подорожчає ще одна послуга: скільки грошей забере комуналка У "Нафтогазі" зробили заяву щодо тарифів за доставку блакитного палива: хто заплатить більше Українцям виплатять від 1600 гривень: хто отримає допомогу
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Влащенко розповіла, на чому тримається російська пропаганда.

Також Знай.ua писав про те, що Біркадзе розповів, кого путін готує собі у наступники.