Нещодавно один із співробітників авіакомпанії Transnusa Airlines у Джакарті, Індонезія, став жертвою власної необачності, випавши з літака Airbus A320 за лічені хвилини до зльоту.

Відео цього інциденту, який швидко розлетівся соціальними мережами, показує, як працівник аеропорту, розмовляючи по телефону, прибирає переносний трап від літака. У той же час його колега, який знаходився на борту, очевидно, не помітив відсутності сходів і раптово впав униз, розкидавши в повітрі стопку документів.

Випав із літака, скріншот: X (Twitter)
Випав із літака, скріншот: X (Twitter)

На відео можна почути навіть переляк пасажирів, які стали свідками цієї події.

Як повідомляється, член екіпажу авіакомпанії приземлився на спину та отримав кілька травм, проте жодна з них, на щастя, не виявилася смертельною. Почалося розслідування цього прикрого інциденту, який, ймовірно, стався через порушення правил безпеки, які вимагають залишати переносні трапи на місці до закриття дверей літака.

Популярні новини зараз
Повістку вручать прямо на дивані: ТЦК отримали право заходити у помешкання українців Українці будуть без світла 20 годин на добу: коли почнеться такий сценарій Травневі платіжки за світло будуть із "сюрпризом": кому доведеться заплатити більше Українцям виплатять від 1600 гривень: хто отримає допомогу
Показати ще

Це, однак, не рідкісний випадок такого роду. У міжнародному аеропорту Нового Орлеана імені Луї Армстронга у листопаді 2023 року великий пасажир авіакомпанії Southwest Airlines відкрив аварійний вихід, коли літак готувався до зльоту, і вистрибнув на крило.

Випав із літака, скріншот: X (Twitter)
Випав із літака, скріншот: X (Twitter)

Згідно з офіційним повідомленням, 38-річному чоловікові дивом вдалося відкрити запасний вихід і опинитися на крилі літака, що готується до вильоту.

Нагадаємо, чоловікові пересадили свинячу нирку, але він встиг пожити лише 2 місяці - лікарі "відмовляються"

Як повідомляв "Знай.uа", туристи продовжують "окупувати" найнебезпечніший курорт у світі: сотні вбивств на рік їх не лякають

Знай.ua писав, господарі кинули цуценя на парковці і змилися, але пухнастик побіг прямо за ними: що сталося потім​