StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Куди зникла Софія Ротару: рідна сестра "злила" артистку

21 травня 2024, 21:49
57546
Сестра Софії Ротару розповіла, як часто бачиться з артисткою і що вона зараз перебуває в Києві.
Софія Ротару
Софія Ротару залишилася жити в Києві / колаж: Главред, фото: instagram.com/sofiarotaru.official/

Українська співачка Софія Ротару, яка раніше жила і працювала в країні-терористі РФ, але після повномасштабного вторгнення в Україну стала на бік рідної країни, рідко з'являється в соцмережах і на людях.

Як повідомила рідна сестра Софії співачка Ауріка під час концерту до дня матері, вона рідко бачиться з родичкою.

відео дня

"Соня під Києвом, у своєму будинку. Син Руслан із нею. Так було і раніше - вони живуть там усі разом, як у минулі роки", - відповіла Ауріка на запитання ЗМІ.

Інформацію про артистку підтвердили й українські блогери в Мережі, які обговорювали у фанатських групах двох співачок. А ще вони повідомили, що минулого літа Софія Ротару їздила до Італії, але невдовзі повернулася додому.

Хто така Софія Ротару?

Софія Михайлівна Ротару - радянська та українська естрадна співачка (сопрано) і актриса. Лауреатка премії Ленінського комсомолу (1978). Народна артистка СРСР (1988). Кавалер молдавського ордена Республіки (1997). Геройка України (2002). Національна легенда України (2021).
У лютому 2022 року співачка однозначно підтримала Україну. 28 лютого 2022 року Софія опублікувала допис в Інстаграмі, де чітко окреслила свою позицію і назвала речі своїми іменами: "російські ракети знищують мирних жителів", "молюся за наших захисників і мир в Україні".

Софія Ротару - останні новини по темі

Зазначимо, на думку Алана Бадоєва, Софії Ротару, як артистці "старої епохи" навряд чи вдасться повернутися на колишнє місце на зоряному Олімпі. Це не применшує її значущість, як співачки, проте як раніше вже не буде, вважає він.

А також у тимчасово окупованому Росією Криму окупанти запропонували позбавити Софію Ротару вілли і зробити РАЦС із готелю Villa Sofia в Ялті, що належить їй.

Читайте більше про Ротару:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти