• Головна
  • "Бери лопату і йди копати" - можливо, чернівецькі дороги зможе відремонтувати не лише держава?
12:00, 23 червня 2019 р.

"Бери лопату і йди копати" - можливо, чернівецькі дороги зможе відремонтувати не лише держава?

"Бери лопату і йди копати" - можливо, чернівецькі дороги зможе відремонтувати не лише держава?

"Каспрук - ворог чернівчан. Нехай бере лопату і йде ремонтувати Хотинську", саме так голова обласної ради Іван Мунтян "наїхав" на мера міста Чернівці.

Голова Чернівецької обласної ради Іван Мунтян жорстко "наїхав" на чернівецького міського голову Олексія Каспрука, звинуватиши його у бездіяльності. Приводом для жорсткої критики мера стала вулиця Хотинська в обласному центрі, яка через свій катастрофічний стан потребує капітального ремонту, однак на яку немає коштів у бюджеті міста.

Голова обласної ради вважає, що така ситуація - пряма вина Олексія Каспрука, про що він заявив на нараді, присвяченій вирішенню проблеми з ремонтом Хотинської.

"Замість того, щоб займатися реальною роботою по місту, він (Каспрук) займається політикою. І це означає, що це є злочин проти людей, жителів міста. Особисто це (кошти на ремонт дороги) має вирішувати міський голова, а не шукати проблеми там, де вони не шукаються. Особисто він має взяти лопату і сидіти там (на ремонті дороги), поки ці питання будуть вирішені, і не розповідати всім казки. Крапка", - знервовано заявив голова обласної ради.

Про це повідомляє Чернівецька Незалежна Інформаційна Агенція БукІнфо.

Варто зазначити, що депутати Чернівецької міської ради на сесії підтримали громадську ініціативу про скасування у судовому порядку реєстрації права власності Чернівецької обласної ради на земельні ділянки на вулиці Мусоргського Модеста, 2 та провулку Текстильників, 1 в Чернівцях. Можливо саме це рішення Ратуші так вивело зі себе Івана Миколайовича?

Читайте також: одну з найгірших чернівецьких доріг зможе відремонтувати лише держава.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#влада #Чернівці #ремонт доріг #обласна рада #міська рада
0,0
Оцініть першим
Авторизируйтесь, чтобы оценить
Авторизируйтесь, чтобы оценить
Оголошення
live comments feed...