Поліцейські затримали львів’янина, який «замінував» рейсовий автобус на Тернопільщині

23.06.2019 14:37   Джерело: Дивись.info
Опубліковано : Патрік Скеля

Особа фігуранта, який подзвонив на лінію «102» та повідомив про вибухівку, встановлена.

Читайте також

Поліціянти розшукують львів’янина, який вигадав замінування

Наразі вирішується питання про обрання міри запобіжного заходу. Про це повідомляє відділ комунікації поліції у Тернопільській області, пише - Дивись.info.

Правоохоронці оперативно встановили особу «мінувальника». Ним виявився 31-річний мешканець Львова. В автобусі на момент його дзвінка перебувала рідна сестра. Через неприязні відносини з родичкою чоловік і скоїв протиправне. Після отримання достатньої кількості доказів поліцейські Тернопільського відділення поліції оголосили підозру, згідно статті 259 – завідомо неправдиве повідомлення про загрозу безпеці громадян, знищення чи пошкодження об’єктів власності. Нагадаємо, подія трапилася 15 травня. 

На лінію 102 надійшла інформація від чергового автовокзалу про те, що їм телефонував невідомий і заявив про вибухівку в автобусі Червоноград-Тернопіль. На момент дзвінка даний транспортний засіб перетинав село Ігровиця Тернопільського району. Транспорт зупинили і вибухотехніки перевірили його на наявність небезпечних предметів. Експерти нічого не виявили і автобус продовжив маршрут.

По даній справі триває досудове слідство. Відносно фігуранта вирішується питання про обрання йому міри запобіжного заходу.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Дивись.info