На аварійній ділянці траси Київ-Чоп поблизу Дубна просять встановити світлофор

5676 0

Ми у соцмережах:

Поворот у Тараканові. Фото - з Google.Maps

Службі автомобільних доріг та патрульній поліції Рівненська облрада спрямує депутатський запит «батьківщинівця» Валентина Королюка, який просить встановити світлофор у Тараканові Дубенського району.

Як йдеться у запиті пана Королюка, до нього звернулися жителі Дубенського району з відповідним проханням.

Валентин Королюк

«Однією з найбільш аварійних ділянок автодороги Київ-Чоп на території Рівненської області є відрізок, що проходить через центр села Тараканова, де автодорога робить різкий поворот, - зазначає Валентин Королюк у запиті. – Протягом останнього часу на цьому місці сталося кілька серйозних ДТП. Загроза життю і здоров’ю громадян посилюється тим, що поблизу цього місця з різних сторін автодороги розташовані школа, магазин, будинок культури та сільрада, тож там інтенсивний рух пішоходів. Проте водії часто ігнорують встановлені дорожні знаки пішохідного переходу, дорожню розмітку та дорожні умови, що призводить до аварійних ситуацій».

Службу автодоріг просять встановити світлофор з однією жовтою секцією, яка постійно працюватиме, та додаткові дорожні знаки на пішохідному переході. А поліцію -- посилити контроль за дотриманням ПДР на цій ділянці траси Київ-Чоп.

 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також