На вулиці Львова виїде поліцейський мотопатруль (фото)

65058012_2076990792602682_2643537140733968384_n
Фото: Патрульна поліція Львівської області

Невдовзі, на патрулювання у Львові заступить новий підрозділ патрульної поліції - мотопатруль. Патрульні на мотоциклах зможуть прибувати до місця події раніше, ніж поліцейські на авто.

Про це повідомляє прес-служба патрульної поліції Львівської області.

Першим містом в Україні, в якому з'явився мотопатруль був Київ. Мотоциклістів навчали інструктори Канадської поліцейської місії в Україні колеги з Торонто та Оттави. Навчали українських патрульних техніки керування мотоциклами, виконання маневрів на низькій швидкості та їзди за різних погодних умов. Патрульні, які здобули ці знання, та вже перевірили їх на практиці, поділилися ними вже з нашими львівськими інспекторами.

Шестеро патрульних зі Львова закінчують навчальні курси в Києві, та вже скоро виїдуть на перше патрулювання на «залізному коні». Відбирали у новий підрозділ тих патрульних, які вже мають досвід їзди на мотоциклі та відповідну категорію.

Фото: Патрульна поліція Львівської області

Наразі, на вулиці Львова виїдуть п`ять мотоциклів. Згодом очікуємо збільшення мотопарку.

«Сподіваємося цей підрозділ покращить ситуацію на дорогах Львова, адже перевага мотопатрульних у тому, що вони оперативно дістаються місця, куди важко швидко доїхати автомобільному патрулю, наприклад, місця ДТП», - зазначив мотопатрульний Львівської області, Олександр Футрик.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: