• Головна
  • Чернівчани вимагають заборонити ЛГБТ-заходи
Фото
09:00, 24 червня 2019 р.

Чернівчани вимагають заборонити ЛГБТ-заходи

Фото
Чернівчани вимагають заборонити ЛГБТ-заходи

Мешканці міста вимагають від місцевої влади внести до статуту територіальної громади міста заборону ЛГБТ-заходів. Відповідне звернення було зареєстроване на сайті електронних петицій Чернівецької міської ради.

"Керуючись Конвенцією ООН про права дитини, прийнятою резолюцією 44/25 Генеральної Асамблеї ООН від 20 листопада 1989 року та ратифікованою Постановою Верховної Ради України № 789ХІІ від 27 лютого 1991 року, яка набула чинності для України 27 вересня 1991 року і згідно з якою освіта дітей повинна бути направлена в тому числі на повагу до національних цінностей їх країни, прошу Чернівецьку міську раду заради захисту дітей від інформації, яка пропагує аморальні збочення на противагу традиційним сімейним цінностям, внести до статуту територіальної громади міста Чернівці заборону публічних ЛГБТ-заходів", - йдеться у тексті петиції.

Чернівчани вимагають заборонити ЛГБТ-заходи, фото-1

Автор звернення Гунько Микола Іванович. Дата початку збору підписів 31 травня 2019 року. До кінця збору підписів залишилось 7 днів. Станом на сьогодні петицію підписали 246 осіб з 250 необхідних.

Читайте також: на Буковині нашестя рудих слимаків.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#електронна петиція #звернення громадян #міська рада #ЛГБТ-заходи #громадяни #діти
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...