Ігор Бондаренко, як кандидат на пост Голови ОДА Закарпаття, подав декларацію (ДОКУМЕНТ)

24.06.2019 09:01 991 4
Ігор Бондаренко, як кандидат на пост Голови ОДА Закарпаття, подав декларацію (ДОКУМЕНТ)
Декларація подана як кандидата на посаду. Та охоплює 2018 рік. Далі пропонуємо ознайомитись з документом.     Нагадаємо, як стало відомо виданню «Перший.com.ua» в адміністрації Президента прийнято рішення щодо призначення на посаду очільника Закарпатської ОДА. Ігор Бондаренко – новий очільник Закарпаття Читайте також: В Україні отримуватимуть виплати при народженні дитини по-новому? Будьте в курсі з “ПЕРШИЙ.com.ua” – підписуйтесь на наш канал в Telegram, а також сторінку в Instagram

Будьте вкурсі з ПЕРШИЙ.com.ua - приєднуйтесь до наших спільнот:

Коментарі - 4

До Васі

25 черв. 2019 р., 11:25
За чесну працю та заробітну плату стільки нерухомості, як у Бондаренка, за все життя не придбаєш. А кондитер повинен ним залишитися назавжди. Адже у нього ніякого досвіду державницького управління. Одне, що навчиться красти. Микола правильно висловився про нього, що він може лише обіймати посаду голови облспоживспілки. Крапка!

Вася

24 черв. 2019 р., 23:18
Людина сама побудувала свій бізнес та бренд, тому не варто дивуватися кількості квартир.
Головне щоб на посаді займався прямими обовязками, а не повторював шлях попереднього "кондитера".

Микола

24 черв. 2019 р., 13:21
От Вам і обіцянки нового президента (чесні, не заангажовані й професіонали). Обіцянка ганка, а дурному радість. Корупціонери й багатії ніколи не дбатимуть про народ. У цьому більшість українців переконалися неодноразово. Ненажери лише думають, де б можно вкрасти, щоб ще більше розбагатіти. Особисто я ніколи не був прихильником жодної із політичних партій. Вірю тільк в Бога, але переконаний, що на даний час із всіх політичних сил тільки опозиційна платформа "За життя" відстоює інтереси більшості українців і мир в державі. Інші всі лише базікати можуть і розводять ворожнечу між народом, а через певний час збагачуються на власному народові. На позачергових виборах до папрламенту України (21 липня) вважаю, що слід всім голосувати тільки "За життя". На інших покласти великий хрен, як і вони поклали на народ!

Бог

24 черв. 2019 р., 09:21
Жах,звідки стільки майна та нерухомості, на зарплату придбали ?