• Головна
  • 10 безкоштовних подій тижня у Львові, які не можна пропустити
09:01, 24 червня 2019 р.

10 безкоштовних подій тижня у Львові, які не можна пропустити

 10 безкоштовних подій тижня у Львові, які не можна пропустити

Сайт 032.ua підготував для своїх читачів добірку із 10-ти цікавих та безкоштовних подій, які варто відвідати у Львові з понеділка, 24 червня, до п’ятниці, 28 червня.

Звуки Львова. Ференц Ліст

 10 безкоштовних подій тижня у Львові, які не можна пропустити, фото-1

Молодіжний рух "Експеримент" та Львівська національна філармонія запрошують вас на нову подію із циклу "Звуки Львова". Лекція-концерт "Звуки Львова. Франц Ліст" проллє світло на сповнене авантюри життя і феєричну атмосферу творчості геніального композитора. Орган і рояль, тромбон і віолончель, сопрано і коментар музикознавця у супроводі відеоряду усі ці "Звуки Львова" створять портрет Ліста.

Де: Львівська національна філармонія (вул. Чайковського, 7);

Коли: 24 червня о 19:00;

Скільки: Безкоштовно.

Виставка Тараса Кеба "НІХТО"

Цей проект Тараса Кеба є спробою визначити та осмислити процеси самоізоляції та соціального неприйняття творчих особистостей. Внаслідок власного позбавлення себе соціальних зв’язків та спілкування з суспільством чи відкидання соціумом цих зв’язків, особа поступово стирається з поля зору інших людей, перетворюється на невидимку та згодом набуває статусу – НІХТО. 

Коли: 21-28 червня;

Де: Zefirina ( вул. Заводська, 31);

Скільки: Безкоштовно.

Перші драматургині: чому їх так легко забули?

 10 безкоштовних подій тижня у Львові, які не можна пропустити, фото-2

Чому і коли вникло уявлення, що жінки не здатні писати добру драматургію? Ким були перші драматургині, і хто допоміг нам так легко їх забути? Про це та інше буде нагода поспілкуватись на лекції літературознавиці та літературної критикині Ганни Улюри "Перші драматургині: чому їх так легко забули?". Тут згадають й про сестру Лопе де Веґа і сестру Петра Першого, та спробують зрозуміти, що мало і має статися, аби ми могли говорити про жіночу драматургію, і взагалі чи є для цього достатньо підстав сьогодні?

Де? Jam Factory Infopoint (Механічна, 1);

Коли? 26 червня о 19:00;

Скільки? Безкоштовно.

Jazz в Італійському дворику

 10 безкоштовних подій тижня у Львові, які не можна пропустити, фото-3

Львівʼян та гостей міста запрошують на джазові вечори в Італійський дворик. 26 червня о 21:30 – кіно "У джазі тільки дівчата"; 27 червня о 18:00 – вечір джазу; 28 червня о 18:00  – вечір джазу (Фіцджеральд і Армстронг); 29 червня о 18:00 – вечір джазу в італійському. Бронювання столиків: 0637546457 / 0970614140. Події в Італійському дворику проходять безкоштовно, але ресторан знаходиться на території Львівського історичного музею (одного з найстарших музеїв України) вхід у який коштує 10 грн.

Де? Італійський дворик (пл. Ринок, 6);

Коли? 26-30 червня о 19:00;

Скільки? Безкоштовно.

Лекція "10 способів зобразити архітектуру"

 10 безкоштовних подій тижня у Львові, які не можна пропустити, фото-4

Лекція Ольги Заречнюк "10 способів зобразити архітектуру." Авторка виставки "Проект 1/5", яка представлена в URBAN бібліотеці до 29 червня, покаже суб'єктивну підбірку фотографій та підходів до зображення архітектури, будуть згадані Ежен Атже та Юліус Шульман, Едвард Стайхен та Джон Раскін, Елен Біне та Жан-Ніколя-Луї Дюран.

Де? URBAN бібліотека (вул. Устияновича, 4);

Коли? 27 червня о 18:30;

Скільки? Безкоштовно.

Концерт Florian Favre Trio

 10 безкоштовних подій тижня у Львові, які не можна пропустити, фото-5

Піаніст Флоріан Фавр – молодий джазовий музикант з маленького міста Фрібур у Швейцарії. Отримавши ступінь Інституту мистецтв у Берні, Флоріан продовжив навчання у консерваторії Фрібура, де він вивчав джаз. Музикант є учасником кількох проектів, серед яких власне тріо і склад, в якому він експериментує над синтезом джазу і хіп-хопу. Флоріан Фавр – володар багатьох престижних європейських джазових нагород.

Коли? 26 червня о 15:00;

Де? На площі Ринок.

Скільки? Безкоштовно.

Концерт Renaud Garcia-Fons: Revoir Paris Trio

 10 безкоштовних подій тижня у Львові, які не можна пропустити, фото-6

Рено Гарсія-Фонс – французький контрабасист і продюсер, якого називають "Паганіні контрабаса". Він додав п’яту струну до інструменту і, тим самим, відкрив нові можливості виконавської майстерності. У Львові Рено Гарсія-Фонс представить проект, з яким можна здійснити уявну подорож від мелодійного Парижа минулого до неспокійного і космополітичного Парижа наших днів. У програмі прозвучать вальси, балади, джаз і класична музика в сучасних аранжуваннях.

Коли? 26 червня о 17:00;

Де? На площі Ринок.

Скільки? Безкоштовно.

Концерт Month of Sundays

 10 безкоштовних подій тижня у Львові, які не можна пропустити, фото-7

Гурт Month of Sundays був заснований у Відні навесні 2013 року. Квартет створює сучасну камерну музику. У своїх композиціях колектив прагне досягти високого рівня деталізації та робить акцент на продуманому узгодженні музичного контенту і форми. Музика Month of Sundays поєднує мінімалізм, пост-рок, джаз та багато інших жанрів. Наразі гурт працює над другим студійним альбомом Time And Ruins.

Коли? 27 червня о 15:00;

Де? На площі Ринок.

Скільки? Безкоштовно.

Концерт Amit Friedman Quartet

 10 безкоштовних подій тижня у Львові, які не можна пропустити, фото-8

Саксофоніст і композитор Аміт Фрідман – один із провідних музикантів на ізраїльській джазовій сцені. Його музика заснована на джазових традиціях, але просякнута елементами близькосхідних ритмів. Яскраві композиції поєднують вишуканість і простоту. Аміт Фрідман записав 3 альбоми: Sunrise, Long Way To Go’, Unconditional love’. Також музикант працює педагогом і популяризує джаз серед молоді.

Коли? 27 червня о 15:00;

Де? На площі Ринок.

Скільки? Безкоштовно.

Концерт гурту Танок на майдані Конґо

28 червня, у День Конституції України, відбудеться концерт популярних українських музикантів. На Cцені на площі Ринок о 17:00 виступить ТНМК, Схід-Side і біг-бенд Денніса Аду з ексклюзивним шоу "Jazzy DeLuxe". Спеціально до Leopolis Jazz Fest гурт Танок на майдані Конґо готує ексклюзивне шоу "Jazzy DeLuxe". Програму "Jazzy" було започатковано далекого 2003 року, коли Танок на майдані Конґо та джаз-бенд Схід-Side зіграли спільний концерт в легендарному київському клубі "44", виконавши спеціальні версії пісень ТНМК. На Leopolis Jazz Fest цю програму буде представлено зі значним підсиленням у вигляді біг-бенду Денніса Аду.

Коли? 28 червня о 17:00;

Де? На площі Ринок.

Скільки? Безкоштовно.

Фото з відкритих джерел.

Читайте також: Було ‒ стало: як змінився Львів, ‒ ФОТО

Більше подій, які триватимуть у Львові, шукайте у розділі "Афіша". 

*ПОВНЕ АБО ЧАСТКОВЕ КОПІЮВАННЯ ТЕКСТУ ЧИ ФОТО ЗАБОРОНЯЄТЬСЯ І ВВАЖАЄТЬСЯ ПОРУШЕННЯМ АВТОРСЬКИХ ПРАВ.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Львів #032 #новини
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,70
39,75
EUR
42,70
42,75
PLN
9,83
9,86
Оголошення
live comments feed...