• Головна
  • Рівнеобленерго проводить реконструкцію, завдяки якій рівняни матимуть більш надійне електропостачання
10:55, 24 червня 2019 р.
Надійне джерело

Рівнеобленерго проводить реконструкцію, завдяки якій рівняни матимуть більш надійне електропостачання

Рівнеобленерго проводить реконструкцію, завдяки якій рівняни матимуть більш надійне електропостачання

Згідно з планом Інвестиційної програми 2019 року ПрАТ «Рівнеобленерго» були розпочаті роботи з реконструкції розподільчої трансформаторної підстанції РП-4, що знаходиться на вулиці Князя Володимира, 71 у м. Рівне. Розподільча підстанція забезпечує електропостачання мікрорайонів Північний, Грабник, центральної частини обласного центру, зокрема вулиць Петлюри, Кавказької, Соборної, проспекту Миру. Про масштабність робіт свідчить і їхня вартість – понад 5,7 млн. грн. без ПДВ.

Комплекс робіт з реконструкції РП-4 передбачають технічну та будівельну частину. Зокрема, тут буде встановлено додатковий резервний силовий трансформатор, замінено всі наявні комірки 10 та 0,4 кВ на більш сучасні, в комплекті з вакуумними вимикачами виробництва Рівненського заводу високовольтної апаратури, передбачено також налаштування засобів диспетчерського та технологічного управління (ЗДТУ), пожежної та охоронної сигналізації. Орієнтовний термін завершення робіт – вересень 2019 року.

І хоча ПрАТ «Рівнеобленерго» намагатиметься мінімізувати планові знеструмлення, пов’язані з реконструкцією, просимо жителів міста з розумінням поставитися до можливих перерв у електропостачанні.

Нагадаємо,  у 2019 році в рамках реалізації інвестиційної програми, затвердженої НКРЕКП, Товариством буде використано майже 21,2 мільйонів гривень на будівництво, модернізацію, реконструкцію, технічне переоснащення обладнання Рівненського міського району електричних мереж.

Прес-служба "Рівнеобленерго"

Читайте нас в Телеграмі: https://t.me/Rivne0362ua

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#новини Рівного #реконструкція #енергопостачання #Рівнеобленерго
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...