Активісти знову перекрили вулицю Хотинську. Каспрук замість діалогу почав звинувачувати чернівчан

24.06.2019

Як і попереджували раніше, сьогодні, о 8-ій годині ранку, активісти повністю заблокували рух вулицею Хотинською. Вимоги в обурених чернівчан не змінились – капітальний ремонт вулиці.

Вчора активіст Юрій Ковалець на своїй сторінці в мережі фейсбук опублікував попередження про перекриття руху. В коментарях до допису Олексій Каспрук закликав не перекривати рух та не створювати проблем чернівчанам. І замість діалогу, ідей, як вийти з цієї ситуації, як відремонтувати розбиту вулицю, міський голова зробив те, що в нього виходить найкраще – створив конфлікт з чернівчанами і приплів сюди політику.

Юрій Ковалець задав Каспруку цілий ряд риторичних питань та відзначив, що нажаль меру, через особисті амбіції, так і не вдалось втілити в життя гасло міста «Спільними зусиллями»

«Чому Ви разом з чернівчанами на протязі місяця не поїхали ні в КМУ .ні в профільне міністерство,ні до ВРУ. Громада ж вам обіцяла ,що поїде разом з Вами. Говорити що коштів немає та йне буде -це дуже зручна позиція. Їх потрібно вибивати. Так було завжди. Для того там і є депутати ВРУ від міста та області, щоб відстоювати інтереси виборців на різних комітетах. Чому саме зараз Ви згадали про незручності для чернівчан ,а не помічали їх раніше. Ви поспілкуйтесь з водіями з тролейбусного депо, автовласниками.пішоходами .тощо. Просто прогулятесь по всьму місту . Від Роші до Садгори. Та й в центрі проблем вистачає. Після кожної поїздки поломки та вихід з маршруту транспорту ???. Ви запитайте чернівчан скільки вони по часу на зупинках чекають транспорт??? Ви запитайте чернівецьких панянок ,коли вони крайній раз на підборах прогулювались по місту??? Чому сьогодні досі центральні та інші вулиці не кошені???? Дискомфорт та проблеми для чернівчан створювалися методично Вами та депутатами ЧМР на протязі 5- ти років, саме за відсутності та можливості знайти компроміс заради чернівецької громади , а не керуватись особистими амбіціями. Можливо я неправий, але висловлюю не лише свою думку. Гасло “Спільними Зусиллями” не вдалося втілити в життя за останні роки. Нажаль», – написав Юрій Ковалець.

Звісно на такі запитання у Каспрука відповідей не було, тож він не знайшов нічого кращого ніж приплітати сюди політику та звинувачувати чернівчан, що вони говорять «передвиборчими гаслами». А проблема так і залишилась не вирішеною.

Коментарі
  • Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

    Як вигадують кримінальні справи

    Останні новини