За добу два мотоциклісти загинули, ще один — травмувався

4564 0

Ми у соцмережах:

За добу два мотоциклісти загинули, ще один — травмувався

Дорожньо-транспортні пригоди із летальними наслідками сталися 23 червня у Березнівському та Сарненському районах. У Рівненському районі водія госпіталізували.

У селі Яцьковичі, що на Березнівщині, близько 20-ї години у ДТП загинув мотоцикліст. Слідчо-оперативна група на місці події встановила, що 39-річний місцевий житель, керуючи мотоциклом «Bird», не вибрав безпечної швидкості руху, не впорався із керуванням і допустив падіння транспортного засобу. Чоловік отримав cмертельні травми і помер до приїзду медиків.

Ще одна смертельна автопригода забрала життя 27-річного чоловіка у Сарненському районі. У селі Ясногірка близько 16:30 25-річний водій автомобіля "БМВ", місцевий житель, на смузі зустрічного руху допустив зіткнення із мотоциклом «Viper» під керуванням 27-річного односельця. Мотоцикліст загинув на місці. За результатами освідування водій «БМВ» перебував за кермом у стані алкогольного сп’яніння. Його затримали.

А вже близько 22 години на автодорозі «Київ-Чоп» у селі Колоденка 49-річний водій автомобіля «ВАЗ»  з Рівного допустив зіткнення із мотоциклом «Yamaha» під керуванням 27-річного жителя Луганської області. Мотоцикліст госпіталізований. Попередньо медики у нього діагностували відкритий перелом ноги.

За усіма фактами порушень правил безпеки дорожнього руху розпочаті досудові розслідування, повідомляє відділ комунікації поліції Рівненської області.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також