arrow_back
123

На запорізькій трасі два авто об’їхали колону автобусів з дітьми, яку супроводжувала поліція (Відео)

На запорізькій трасі два авто об’їхали колону автобусів з дітьми, яку супроводжувала поліція (Відео)

Патрульні зупинили порушників на Прибережній магістралі. Один з водій був п’яним. 

Вчора, 23 червня, під час супроводу колони автобусів з дітьми на трасі Н 30 Василівка-Бердянськ, водії автомобілів Toyota Land Cruiser Prado створюючи аварійну обстановку, не надаючи переваги в русі транспортному засобу поліції та нехтуючи правилами дорожнього руху, об’їхали колону з автобусами та поїхали в бік міста Запоріжжя. Про це повідомляє прес-служба Патрульної поліції в Запорізькій області.

Інформацію щодо порушників інспектори передали в радіоефір та зорієнтували інші наряди тому, що їх основним завданням було супроводити колону.

Через деякий час на Прибережній магістралі патрульний екіпаж згідно з орієнтуванням зупинив два автомобілі Toyota Land Cruiser Prado.

На 36-річного водія Toyota співробітники патрульної поліції склали постанову за ч. 3 ст.122 КУпАП (ненадання переваги в русі транспортним засобам поліції, що рухаються з увімкненими спеціальними світловими або звуковими сигнальними пристроями) та протокол за ч.4 ст.122 КУпАП (створення аварійної обстановки).

На іншого водія Toyota склали постанову за ч. 3 ст.122 КУпАП (ненадання переваги в русі транспортним засобам поліції, що рухаються з увімкненими спеціальними світловими або звуковими сигнальними пристроями), протокол за ч.4 ст.122 КУпАП (створення аварійної обстановки) та протокол за ч.1 ст.130 КУпАП (керування в стані сп’яніння) водій згідно з законодавством відмовився від освідування в присутності свідків.

 

Комментарии

Добавить комментарий