Спортсменка з Рівненщини поклала на лопатки росіянку. В Італії

Борчиня з Рокитнівщини вивела збірну України на п’єдестал чемпіонату Європи

Золоту медаль чемпіонату Європи з вільної та греко-римської боротьби серед кадетів завоювала рокитнівчанка Юлія Лесковець. Про це повідомляє Суспільне.

На змаганнях, які вчора, 23 червня завершилися в італійському місті Фаенца, спортсменка виступала у ваговій категорії 61 кілограм.

На шляху до фіналу Юлія Лесковець здолала представниць Литви, Хорватії та Франції, а у вирішальній сутичці з рахунком 2:1 перемогла росіянку.

Золота медаль представниці Рокитного дозволила збірній України посісти друге місце на чемпіонаті Європи у командному заліку.

Зазначимо, що Рівненщину в Італії представляли ще двоє спортсменів. Вихованець костопільського спортивного ліцею Анатолій Котик став п’ятим у ваговій категорії 48 кілограмів, а Віталій Кулакевич з Рокитного – восьмим у ваговій категорії 55 кілограмів.

Наші новини у ТelegramНомер у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень