Переспівські випускники танцювали вальс із батьками

24 Червня 2019, 12:16
6104

В опорній школі села Переспа Рожищенського району, куди з’їжджаються на навчання діти з 15 сіл, відсвяткували випускний одинадцятикласники.

Цього року Переспівська школа випустила 18 одинадцятикласників. Загалом у закладі навчається 307 учнів. Учорашні школярі, а тепер уже випускники, сподіваються, що лишаться друзями та будуть і далі підтримувати теплі стосунки не тільки один із одним, але й зі своєю класною керівничкою.

«В нас були і бійки в класі, і шпаргалки, якими ми рятували один одного, ми разом вирішували усі наші проблеми, – зі сльозами на очах пригадувала випускниця Богдана Біляшевич. – Але я надіюся, що ми усі лишимося такою ж дружною сім’єю попри те, що не вчимося разом».

Під час випускного вечора школярі випустили в небо кульки та мали нагоду потанцювати вальс не тільки зі своїми батьками, а й з учителями та гостями свята.

Директорка школи Ольга Нечипорук дуже пишається своїми випускниками. Каже, всі вони розумні, працьовиті та добрі діти. Та додає: за час функціонування закладу – а це з 1970 року, – тут здобули освіту більше 16 тисяч випускників, з яких аж 700 отримали золоті медалі. Вже у 2019 році поріг навчального закладу переступлять більше 30 першокласників. За словами жінки, у школі намагаються створити для учнів найкращі умови за підтримки депутатів обласної та районної рад.


«Особливо вдячні Вячеславу Рубльову – він ніколи не приїжджає до нас з порожніми руками. Завжди відгукується не тільки на святкові запрошення, але і навідується до нас у будні, – каже Ольга Нечипорук. – Завдяки його зусиллям в нашій школі замінили величезні вікна в спортзалі, встановили спортивний майданчик з ігровими елементами для дітей. Ми отримали необхідну техніку, яку використовуємо на уроках та книжки в бібліотеку. Він людина слова – те, що пообіцяв, обов’язково зробить».  

Директорка школи відзначає, що саме з Вячеславом Рубльовим працювати найпростіше і найлегше, адже він завжди відгукується на прохання педагогічного колективу. Тому саме він зажди бажаний гість не тільки на свята, а й під час шкільних буднів.

«Склалася дуже хороша традиція, що саме з директором школи ми співпрацюємо щодо проектів обласної ради, і щодо проектів Фонду «Тільки разом», тому про всі проблеми, які є у закладі, знаю з перших вуст, – каже депутат. – Тут навчаються прекрасні діти, якими пишаються і батьки і вчителі. Хотілося б, щоб у дітей була незгасима віра. Щоб вони вірили в себе, в свої сили, в майбутнє і щоб вони ставали тими людьми, які здатні змінити країну на краще».



















Коментар
17/04/2024 Вівторок
16.04.2024