Каспрук не поїде на Хотинську та погрожує обуреним чернівчанам

24.06.2019

Міський голова Олексій Каспрук прокоментував перекриття руху чернівчанами на вулиці Хотинській та зазначив, що не поїде до обурених чернівчан, більше того, пригрозив їм, що вони будуть за це відповідати фінансово.

У поведінці міського голови, після поновлення на посаді, ще більше загострились «царські замашки». Не дарма на одній із сесій депутат міськради від «Батьківщини» Любов Сорохан зазначала, що корону Каспрука вже хочеться збити лопатою.

Цього разу Каспрук відмовився зустрічатись з чернівчанами, які не вдоволені станом чернівецьких доріг і перекрили вулицю Хотинську і зазначив по царськи, що не поїде до них і нічого не буде просити. А щоб боялись пригрозив їм «гривнею», мовляв ті хто перекрили рух, понесуть фінансове покарання за збитки тролейбусного управління.

 «Я знаю, що там вимагають моєї присутності. Щоб я приїхав, попросив пропускати громадський транспорт. Не приїду, не буду нічого просити. Будуть нести відповідальність за нанесення збитків тролейбусному управлінню і політичну відповідальність за ускладнення життя чернівчан”, – пригрозив чернівчанам Олексій Каспрук.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

Як вигадують кримінальні справи