Новини

Двоє чернівецьких випускників склали ЗНО з хімії на 200 балів

Це одинадцятикласники ліцею №3 та ЗОШ №1.

24 червня оголосили результати зовнішнього незалежного оцінювання з хімії. Двоє чернівецьких випускників отримали на тестуванні максимальний результат – 200 балів. Ними стали Андрій Коблянський та Олексій Борейко – учні ЗОШ №1 та Чернівецького ліцею №3 медичного спрямування відповідно. Також 200 балів отримала випускниця попередніх років Олександра Дубініна. Про це у коментарі «Шпальті» повідомила завідувачка відділу групи моніторингу ЗНО в Чернівецькій області Любов Якименко.

Як розповів учень ЗОШ №1 Андрій Коблянський, до незалежного оцінювання готувався з репетитором, тому на 200 балів цілком розраховував.

«Думав, що мені обов’язково пощастить. Насправді, так і сталося, бо цьогоріч ЗНО з хімії було досить легке. Дуже багато завдань повторювалися з попередніх років. За декілька днів до цього я робив минулорічні тести. Тому, напевно, і такий результат. Інші предмети склав трохи гірше, але все одно всі на 190+. Я дуже вдячний своєму репетиторові за підготовку – він багато чого зробив. Нині планую вступати до Інституту високих технологій, що при Київському національному університеті імені Шевченка, на спеціальність «хімія»», – сказав хлопець.

Випускник ліцею №3 Олексій Борейко у коментарі «Шпальті» розповів, що готувався самотужки, тому що ЗНО не було для нього великою складністю.

«Останні 4 роки ходжу на олімпіади з хімії, тому ЗНО далося легко. Однак хочу подякувати всім, хто мене готував упродовж усіх цих років. Надалі планую вступати до медичного університету, але з вибором вишу ще вагаюся – це занадто складна тема», – розповів Олексій.

Вам буде цікаво: Дві школярки набрали по 200 балів на ЗНО з англійської мови.

 

 

Коментарі