ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Павло Кириленко з Ужгорода претендує на посаду губернатора Донеччини

    28 березня 2024 четвер
    70 переглядів
    Донецьку область очолить військовий прокурор із Ужгорода
    На посаду голови Донецької ОДА претендує 33-річний військовий прокурор з Ужгорода Павло Кириленко, який є уродженцем Донеччини.

    "В базі електронних декларацій з’явилась перша декларація кандидата на посаду голови Донецької облдержадміністрації. Очільником області може стати військовий прокурор Ужгородського гарнізону Західного регіону України з нерухомістю в Горлівці", - йдеться у повідомленні.

    Зазначається, що Кириленко наразі відмовився від офіційного коментаря і відповів, що надаватиме інформацію після призначення.

    Повідомляється, що Кириленко народився у 1986 році на Донеччині. У 2008 році він закінчив Національну юридичну академію  України ім. Ярослава Мудрого у Харкові.

    "В правоохоронних органах Кириленко працює з липня 2008 року. Починав свою кар’єру з помічника прокурора. Пізніше був прокурором відділу, заступником прокурора, прокурором та начальником слідчого управління прокуратури. Наприкінці вересня 2017 року його представили як нового військового прокурора Ужгородського Гарнізону — підполковника юстиції", - йдеться у повідомленні.

    У своїй декларації Кириленко вказав місцем проживання Львів. Хоча фактично мешкає за місцем роботи, в Ужгороді, Закарпатської області. В нього є дружина та двоє дітей.

    "Його дружина декларує квартиру за 16 тисяч гривень, гараж за 31 тисячу грн та земельну ділянку (ціну не зазначила). Гараж та земельну ділянку придбали у 2013 році, а квартиру ще в 2009 році. Всі об’єкти нерухомості, які декларує дружина  Кириленка, знаходяться в окупованій Горлівці. Чоловік також декларує оренду квартири площею 89,9 м2 за 11 тисяч гривень. Також, він має службову квартиру у Львові загальною площею 65,5 м2", - йдеться у повідомленні.

    Повідомляється, що Кириленко їздить на іномарці "BMW 528i" 2015 року випуску, яку він придбав у 2017 році за майже 400 тисяч гривень.

    "В 2018 році дружина військового прокурора отримала соціальну допомогу 31 тисячу 800 гривень, а її чоловік заробив на своїй посаді 450 тисяч гривень. Готівкою Кириленко зберігає 300 тисяч гривень. Цінних паперів, або грошей на банківських рахунках сім’я не декларує", - йдеться у матеріалі.

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору