Одразу 39 випускників на Львівщині здали ЗНО на відмінно, повідомляє портал “Depo.ua” з посиланням на очільницю департамента освіти Львівської обласної адміністрації Любомиру Мандзій.

Серед цих відмінників двоє отримали відмінний бал одразу з двох предметів. Найбільша кількість відмінних оцінок була отримана на іспитах з математики — 14 випускників, друге місце посідає хімія, яку на відмінно здали восьмеро учнів, а на третьому місці — українська мова, за іспит з якої відмінні оцінки отримали шість випускників. Лише на одного відмінника їй поступилась англійська мова (5 оцінок), по троє випускників отримали відмінний бал з історії та біології. Ще двое випускників отримали найвищій бал на ЗНО з фізики.

Нагадаємо, що раніше повідомлялось про те, що чимала кількість українських випускників не здала ЗНО з тих чи інших предметів.

Раніше портал “Знай.ua” повідомляв про те, що змінились порядок та дати проведення творчих конкурсів на вступ до вишів на відповідні спеціальності.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

Також “Знай.ua” повідомляв про те, що з’явилась інформація щодо мінімальних балів ЗНО, необхідних для вступу до вишів.