Потап, Комаров, Гросу: зірки, які ретельно приховували стосунки від сторонніх очей

Потап, Комаров, Гросу: зірки, які ретельно приховували стосунки від сторонніх очей

Які знаменитості українського шоу-бізнесу воліли зберігати свій роман у таємниці.

Таємні романи у шоу-бізнесі – не новина. Одні пари не хочуть привертати зайвої уваги до себе, інші – приховують своє кохання, перебуваючи у шлюбі, а деякі просто вірять у всілякі забобони і не мають наміру показувати свою другу половинку публіці.

Однак так чи інакше таємне стає відомим, якщо не зараз, то з часом. Деякі українські пари приховували свої стосунки місяцями, а інші навіть роками, щоб підігріти цікавість до їхньої персони.

ТСН.ua пропонує згадати, які з українських зіркових пар довго приховували свої стосунки і, нарешті, розповіли усьому світові про своє особисте життя.

Потап та Настя Каменських – приховували стосунки аж до весілля

Найвідоміший український гурт Потап та Настя, який ще 2006 року зв’язав себе "музичними путами", протягом 6 років приховував свої стосунки від публіки. Зірковий дует не підтверджував свій роман, а у соцмережах все частіше почали з’являлися фото зі спільного відпочинку артистів. До останнього пара зберігала свої стосунки у таємниці і 23 травня 2019 року вони офіційно оголосили, що одружуються. Потап та Настя гучно відгуляли весілля під Києвом, на якому зібралися майже усі українські селебріті.

Фото: instagram.com/gorbunovyuriy

Катя Осадча і Юрій Горбунов – розповіли про роман після весілля та народження спільного сина

Популярні ведучі Катя Осадча та Юрій Горбунов вперше публічно розповіли про свої стосунки, вже перебуваючи у шлюбі та маючи спільного сина Івасика. В інтерв’ю для українського видання пара зізналася, що не афішувала свій роман, оскільки вони впевнені, що сім'я і щастя люблять тишу. Майже 2 роки українські ведучі приховували свої почуття одне до одного, однак світлини з одних і тих самих місць відпочинку та одночасне відвідування світських заходів казали протилежне. Пізніше Катя неодноразово розповідала, що їхні стосунки почалися під час спільної роботи на шоу "Голос. Діти".

Фото: instagram.com/kosadcha

Дмитро Комаров та Олександра Кучеренко – кохання з першого погляду

Ведучий тревел-шоу Дмитро Комаров та його кохана Олександра Кучеренко розповіли публіці про свої стосунки лише після того, як одружилися. Їхній роман бере початок ще задовго до шоу "Танці з зірками", в якому вони брали участь. Закохана пара ретельно приховувала свій роман і дуже боялася, щоб їх не розсекретили саме під час проекту. Як розповідав ведучий,  він познайомився з майбутньою дружиною незадовго до конкурсу краси "Міс Україна 2016". А нещодавно Дмитро та Олександра зіграли весілля у Єрусалимі. Вони брали шлюб у церкві, у православному храмі.

Фото: Світське життя

Аліна Гросу та Олександр Комков – співачка показала свого чоловіка після одруження

Українська співачка Аліна Гросу, яка тривалий час приховувала свого обранця від публіки, але після того, як пара розписалася в Москві, одразу розсекретила коханого. Гросу та Комков понад 4 роки не розповідали про свої стосунки, однак підігрівали цікавість до своєї пари таємничими фото. А 24 червня співачка відгуляла весілля в Італії у старовинному місті та запросила на свято зірок шоу-бізнесу: Дмитра Коляденка, Катю Осадчу, Павла Зіброва, Віталія Козловського та Ірину Білик.

Фото: instagram.com/bilyk_iryna

Регіна Тодоренко та Влад Топалов – зізналися у романі під час вагітності ведучої

Відома ведуча тревел-шоу Регіна Тодоренко офіційно розповіла про свої стосунки з російським співаком Владом Топаловим у своєму Instagram-акаунті. Тоді телеведуча опублікувала світлину з виконавцем з офіційного заходу і чуттєво підписала її, що рада його безмежній підтримці. Пізніше Тодоренко показала у соцмережі світлину з Топаловим, на якій красувалася обручка. Саме тоді зіркова пара оголосила про свої заручини, а ось вагітність ведуча приховувала до останнього. До речі, Влад та Регіна познайомилися влітку 2017 року під час роботи над виставою "Заклади дружину до ломбарду".

Фото: instagram.com/reginatodorenko

Повʼязані теми:

Наступна публікація