15:01, 24 Червня 2019

У Луцьку урочисто відкрили оновлений актовий зал школи № 25. ФОТО

Сьогодні, 24 червня, у загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів № 25 урочисто відкрили оновлений актовий зал.

Про це повідомили на сайті Луцькради.

На захід завітали секретар міської ради, виконувач повноважень міського голови Григорій Пустовіт, радник міського голови Ігор Поліщук, начальник управління освіти Зіновія Лещенко та депутат міської ради Майя Шостак.

Актова зала школи нещодавно зазнала капітального ремонту: розширили сцену, збільшили кількість глядацьких місць до 170, встановили м’які та нові стільці, а для діток із особливими потребами передбачили можливість встановлення мобільного підйомника, якого у разі необхідності можна демонтувати.

Директор школи Віктор Цейко висловив подяку Луцькій міській раді за підтримку закладу і капітальний ремонт актової зали.

«Сьогодні дійсно радієш, дивлячись на цей зал. Я розумію, що він ще наповнюватиметься. Малюнками, картинами, емоціями та творчістю дітей, які навчаються у цій школі, а також і вчителів, які підтримують цих дітей. Я хочу, щоб тут реалізувались ваші таланти, і кожна дитина могла проявити себе. Творіть, створюйте нове: гарні колективи та чудові мистецькі номери. І нехай цей зал принесе вам гарний настрій, прекрасні емоції та великі досягнення», — побажав, в свою чергу, Григорій Пустовіт.

Потому Грамотою та Дипломом управління освіти нагородили учнів і випускників творчих колективів школи.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: