• Головна
  • У Тернополі жінка, яка випала з тролейбуса, померла у лікарні (ВІДЕО)
15:15, 24 червня 2019 р.

У Тернополі жінка, яка випала з тролейбуса, померла у лікарні (ВІДЕО)

Жінку, яка сьогодні зранку випала з тролейбуса, не вдалось врятувати. Нещасний випадок трапився на Бережанській. Пасажирка 11-го тролейбуса випала з транспорту і вдарилась головою. ЇЇ шпиталізували, проте під час операції серце жінки зупинилось. Повідомляє Т1.

На вулиці Бережанській у Тернополі водій тролейбуса переїхав 73- річну жінку. Потерпілу з місця події забрала швидка. За попередніми даними, тернополянка якраз виходила з громадського транспорту, коли водій закрив двері і рушив. На місці події кондукторка даного тролейбуса коментувати ситуацію відмовилась.

Тим часом деталі випадку з'ясовують патрульні. Вони опитують свідків та очевидців події. Відомо, що постраждалу забрали у лікарню швидкої допомоги Тернополя. Стан пацієнтки важкий. Працює бригада хірургів, травматологів, нейрохірургів.

Вже в медзакладі лікарі з'ясували, що пошкодження органів черевної порожнини не було. Виявили масивні пошкодження кісток тазу, стегна, гомілки. Медики одразу взялися оперувати жінку. Але щойно нам стало відомо, що під час операції потерпілу врятувати не вдалося. Бабуся померла.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#тернопіль #тролейбус
ТОП новини
"Українці приголомшені тарифами на газ з 1 травня": оприлюднено інформацію від усіх постачальників
"Арктичний холод пре в ці області, прогноз стривожив навіть синоптиків": куди суне мороз у -17 градусів, дощ і снігопад?
"Тариф на електроенергію з 1 травня оприлюднено": хто з українців платитиме на 60% менше, а кого приголомшить ціна?
"Несамовитий холод суне в ці області, навіть синоптики насторожені прогнозом": де буде мороз у -22 градуси, дощ і снігопад?
Оголошення
live comments feed...