Президент України Володимир Зеленський призначив своїм позаштатним радником митця, кандидата в народні депутати від партії "Слуга народу" Гео Лероса.

Про це йдеться в указі президента, який опубліковано на офіційному сайті глави держави.

Читай Знай.ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Указ оприлюднено у понеділок, 24 червня.

"Призначити ЛЕРОСА Гео Багратовича Радником Президента України (поза штатом)", - йдеться в тексті документу.

Популярні новини зараз
Тарологиня розповіла, чи впораємося ми із російськими "Цирконами" Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Митець вже відреагував на своє призначення й опублікував відповідний допис у соціальній мережі Facebook. Судячи з його посту, він опікуватиметься питаннями мистецтва.

"Перше що я хочу ініціювати, це якийсь "обід з Президентом" раз на місяць. Це серія зустрічей з людьми з різних сфер, які формують культурний імідж країни на світовій арені. Це режисери, архітектори, художники, кінооператори, українські дизайнери, музиканти, креативники, організатори фестивалів, люди які борються за збереження культурної спадщини (включаючи будівлі епохи модернізму і мозаїки) та інші.. Завдяки цим сферам/людям світ отримує позитивний меседж про нашу країну", - написав Лерос.

"К черту обстоятельства, создавайте возможности" Брюс Ли Первое что я хочу инициировать, это некий «обед с Президентом»...

Geplaatst door Geo Leros op Maandag 24 juni 2019

Лерос – київський фотограф і режисер, ініціатор створення низки столичних муралів. Творець проектів City-Art та Art United U. Він має номер 23 у списку "Слуги народу".

Нагадаємо, у "Слугу народу" Зеленського затесався герой реаліті "Міняю жінку": "Такого цирку Україні не бачила".

Як повідомляв портал Знай.ua, Зеленський зробив потужну заяву щодо Донбасу, Путін у ступорі: "Це трагедія".

Також Знай.ua писав про те, що Зеленський обрав кандидата від Львівщини: хто поповнить лави "Слуги народу" в Раді.