4 745 2 хв

Юрій Горбунов розказав, як Катя Осадча підкорила його чоловіче серце

Подружжя телеведучих Каті Осадчої та Юрія Горбунова приховувало свої стосунки до тих пір, поки в 35-річної знаменитості не з’явився округлий животик. Новина про роман зірок стала справжнім шоком для шанувальників, які хотіли дізнатися про всі подробиці стосунків пари.

Юрій Горбунов розказав, як Катя Осадча підкорила його чоловіче серце

Рішуча жінка

У своїх соцмережах Катя та Юрій публікували спільні романтичні фото та з радістю коментували народження сина Івана, який став первістком для 48-річного шоумена, але про зародження своїх стосунків все ж не розповідали.

Відео дня

Схоже, період затишшя скінчився, і Юрій готовий поділитися історією зародження зіркового роману. Так, подробиці особистого життя Горбунов розкрив під час бесіди з Машею Єфросиніною для її YouTube-шоу "Екзамен".

За словами телеведучого, саме Осадча стала ініціатором їхніх відносин, адже він елементарно боявся зробити перший крок, бо не хотів почути відмову.

Катя – справжня зірка, і коли ти від такої дівчини почуєш "ні", то краще тоді навіть і не починати,

– зізнався Юрій.

Чоловік додав, що на залицяння ведучої "Світського життя" відповів не одразу та трохи "поламався". Тоді знаменитості працювали разом на вокальному шоу "Голос країни", і саме там їхні стосунки почали набувати романтичного відтінку.

Горбунов не став вдаватися у подробиці, але сказав, що все почалося саме на зйомках програми, коли після декількох годин роботи Катя сиділа з ним у гримерці та проявила звичайну жіночу турботу, запропонувавши йому чашечку кави.

Реклама

Ось так Юрій розкрив секрет завоювання чоловічого серця.

Дивитися онлайн повне інтерв'ю з Юрієм Горбуновим:

ШоубізЮрій Горбунов
Катя Осадча
Катя Осадча
Зіркова параСелебріті
Поділитись:

Новини партнерів

Реклама