• Головна
  • 27 кандидатів від Буковини зареєструвались на парламенські вибори
16:05, 24 червня 2019 р.

27 кандидатів від Буковини зареєструвались на парламенські вибори

27 кандидатів від Буковини зареєструвались на парламенські вибори

Центральна виборча комісія станом на ранок 24 червня зареєструвала 27 осіб кандидатами у народні депутати, які балотуватимуться на позачергових парламентських виборах 21 липня на виборчих одномандатних округах Чернівецької області. Такі дані оприлюднені на офіційному сайті ЦВК.

Згідно з оприлюденими даними, неповний список кандидатів від Буковини виглядає наступним чином:

  • округ №201 з центром у Чернівцях - зареєстровано кандидатом у нардепи від політичної партії "Громадянський рух "Хвиля" Ярослава Кирпушка. Він народився 25 грудня 1954 року в селі Касперівці Заліщицького району Тернопільської області, освіта вища, виконавчий директор, Буковинський центр реконструкції і розвитку, проживає в місті Чернівцях, судимість відсутня.
  • Валентина Радчук зареєстрована як самовисуванка. Вона народилася 24 червня 1970 року в місті Чернівцях, громадянка України, протягом останніх п’яти років проживає на території України, освіта вища, завідувач кафедри практичної психології, Чернівецький національний університет імені Юрія Федьковича, безпартійнa, проживає в місті Чернівцях, судимість відсутня, самовисування.
  • округ №202 з центром у Сторожинці - ЦВК зареєструвала кандидатом у нардепи самовисуванця Петра Фрея. Кандидат народився 5 вересня 1965 року в селі Усть-Путила Путильського району Чернівецької області. Працює директором ДП "Путильський лісгосп", безпартійний, проживає в селі Усть-Путила Путильського району Чернівецької області, судимість відсутня, самовисування.
  • також зареєстровано самовисуванку Катерину Шаповалову – начальника управління землеустрою та охорони земель Головного управління Держгеокадастру в Чернівецькій області. Вона народилась 6 листопада 1987 року в місті Кривий Ріг Дніпропетровської області.
  • округ №203 з центром у Новоселиці - Центральна виборча комісія зареєструвала кандидатом у нардепи підприємця Мірчу Беженара, який народився 2 жовтня 1956 року в селі Михайлівка Глибоцького району Чернівецької області, проживає в селі Великий Кучурів Сторожинецького району Чернівецької області, судимість відсутня, самовисування.
  • кандидатом-самовисуванцем зареєструвався підприємець, батько співачки Аліни Гросу Михайло. Він народився 4 серпня 1967 року в місті Чернівцях, громадянин України, протягом останніх п’яти років проживає на території України, освіта вища, шеф-редактор, газета "Лібертатя Кувинтулуй", безпартійний, проживає в місті Чернівцях, судимість відсутня, самовисування.
  • ЦВК зареєструвала також кандидатом у нардепи голову Глибоцької районної ради Петра Панчука. Він народився 22 травня 1971 року в селі Підбрусень Млинівського району Рівненської області, проживає в селі Чагор Глибоцького району Чернівецької області, судимість відсутня, самовисування.
  • округ №203 – кандидатом зареєстрували сільського голову Коровії Юрія Продана. Він народився 29 серпня 1980 року в селі Молодія Глибоцького району Чернівецької області.
  • ЦВК зареєструвала кандидатом в нардепи самовисуванця, генерального директора ТОВ "Роднічок" Івана Семенюка. Він народився 12 лютого 1968 року в селі Бояни Новоселицького району Чернівецької області.
  • зареєстровано кандидатом у нардепи і чинного депутата Григорія Тіміша. Він народився 11 грудня 1970 року в селі Купка Глибоцького району Чернівецької області, самовисуванець.
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#депутати #вибори до парламенту #кандидати від буковини
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...