Україна може мінімум втричі збільшити об’єм інвестицій у країну – секретар Націнвестради Арахамія

Україна може мінімум втричі збільшити об’єм інвестицій у країну – секретар Націнвестради Арахамія

Про це свідчать консультації з інвесторами

Україна може мінімум втричі збільшити об’єм інвестицій у країну – секретар Націнвестради Арахамія
Фото: Facebook/Давід Арахамія

Новопризначений секретар Національної інвестиційної ради, ІТ-підприємець, громадський діяч та волонтер, 4-й номер списку «Слуги народу» на виборах Давід Арахамія вважає, що Україна може збільшити втричі об’єм іноземних інвестицій. Про це повідомляє Інтерфакс-Україна

«Не хочу декларувати багато на старті, але попередні консультації з великими інвесторами свідчать про те, що що Україна може як мінімум втричі збільшити сьогоднішній об’єм іноземних інвестицій у країну. Отримав доручення від президента зробити цей процес якомога швидким», – прокоментував він своє призначення секретарем Ради.

Давид Арахамія – випускник Європейського університету, магістр економіки. Пройшов магістерську програму Professional management в Open University (Лондон). Співзасновник IT-компанії Template Monster. Засновник волонтерської організації «Народний проект», яка допомагає  українським військовим на сході країни. З 2016 року очолює міжнародну платформу зі створення сайтів Weblium.

Раніше повідомлялося, що президент Володимир Зеленський 21 червня вніс зміни у склад Національної інвестиційної ради. Тепер до Ради входять: прем'єр-міністр, голова Національного банку України (за згодою), перший віце-прем'єр-міністр – міністр економічного розвитку і торгівлі, міністр фінансів, міністр юстиції, а також за згодою представники українських та іноземних організацій та компаній, бізнесових кіл, експерти з питань залучення інвестицій, розвитку підприємництва, фахівці у галузі економіки, фінансів. Рада затверджена указом в складі 29 осіб, очолює яку президент.

Проєкт використовує файли cookie сервісів Mind. Це необхідно для його нормальної роботи та аналізу трафіку.ДетальнішеДобре, зрозуміло