ФК “Прикарпаття” вийшов із відпустки: проведе спаринг зі львівськими “Карпатами”, “Калушем” і “Вересом”

Автор: Застава Максим

24 Чер, 2019 17:01

Поділитись публікацією
ФК “Прикарпаття” вийшов із відпустки: проведе спаринг зі львівськими “Карпатами”, “Калушем” і “Вересом”

У понеділок, 24 червня, гравці і тренерський склад “Прикарпаття” повернулися з відпусток та розпочали підготовку до нового сезону.

Читайте також: У ФК «Прикарпаття-ЗСУ» нові гравці: Святослав Барасюк та Євген Беспалько (ФОТО)

Після медичного огляду перший тиждень буде втягуючим, до 6 липня футболісти працюватимуть у режимі одноразових тренувань на штучному майданчику “Хет-трик Арени”, пише “Галка” з посилання на прес-службу клубу.

На першому зборі заплановано чотири контрольні матчі. Двічі івано-франківці зіграють на виїзді з “Калушем” (28.06 і 01.07), після чого завітають до Львова, де зійдуться з “Карпатами”(02.07) і “Вересом” (05.07).

8 липня підопічні Володимира Ковалюка вже традиційно вирушать до Яремче, де проведуть 11-денний навчально-тренувальний збір. В умовах високогір’я Карпат футболісти будуть закладати фундамент фізичної і функціональної підготовки, а також зіграють ще чотири спаринги, однак суперники поки остаточно не визначені. Івано-франківці завершать підготовку до старту чемпіонату у рідному місті, де більше уваги приділятимуть тактико-технічним вправам та ігровим аспектам.

Щодо кадрових змін у команді, то два флангові півзахисники Ярослав Конкольняк і Богдан Оринчак до 1 липня перебувають на перегляді у “Дніпрі-1”, що готується дебютувати в Прем’єр-лізі. Серед потенційних новачків є чимало молодих футболістів з “Прикарпаття U-19” та аматорських команд Івано-Франківщини, які можуть отримати шанс проявити себе на професійному рівні.

«Прикарпаття» у міжсезонні:
24 червня – 6 липня: перший навчально-тренувальний збір в Івано-Франківську
8-19 липня: другий навчально-тренувальний збір в Яремче

Контрольні матці:
28.06 “Калуш” – “Прикарпаття” (Вістова)
01.07 “Калуш” – “Прикарпаття” (Калуш)
02.07 “Карпати” – “Прикарпаття” (Львів)
05.07 “Верес” – “Прикарпаття” (Львів)
*заплановані спаринги на 10, 13, 17, 19 липня