18:09 24.06.2019

Мураєв викликав Бойка на публічні дебати

2 хв читати
Мураєв викликав Бойка на публічні дебати

Перший номер у виборчому списку партії "Опозиційний блок", позафракційний народний депутат Євген Мураєв викликав голову "Опозиційної платформи - За життя" Юрія Бойка на публічні дебати.

Як повідомляє в понеділок прес-служба партії, відповідне звернення Мураєв оприлюднив на своїй сторінці в соцмережі Facebook. "Юріє Бойко, я звертаюся до вас. Я знаю, чого ви боїтеся до тремтіння. Ні, це не "вишки Бойка" - у цій справі ви й прокурор Луценко (генеральний прокурор України Юрій Луценко - ІФ) цинічно переклали вину на своїх підлеглих. Ви боїтеся правди. Правди про вашу змову у Відні, яка зробила Порошенка президентом", - написав Мураєв у Facebook.

Політик заявив, що половина списку "Опозиційної платформи - За життя" - це "подільники Петра Порошенка, а також одіозні особистості, як Ілля Кива".

"Мені шкода, що Юрій Бойко, на рейтинг якого працював весь "Опозиційний блок" останні п'ять років, став інструментом у руках партнерів із бізнесу - Медведчука (голова політради партії "Опозиційної платформи - За життя" Віктор Медведчук - ІФ) і Порошенка", - заявив Мураєв.

Він висловив жаль, що "з лідера Бойко перетворився на банальну ширму, що прикриває підлість і обман". "Шкода, що за допомогою засобів масової інформації, що належать Медведчуку, Льовочкіну (народний депутат із фракції "Опозиційного блоку" Сергій Льовочкін - ІФ) і Порошенку, вони змогли обдурити багатьох, спекулюючи на тому, що справді для людей дорого і свято", - додав депутат.

"Я викликаю вас на публічні дебати, щоб люди дізналися правду про вас і про те, чому ми ніколи не об'єднаємося з такими політиками, як ви і Порошенко. На будь-якому каналі, в будь-який день. У вас тиждень. Обирайте місце і час", - наголосив лідер "Опозиційного блоку", звертаючись до Бойка.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Кулеба: Вето РФ на продовження мандата групи експертів ООН, яка стежила за дотриманням санкцій проти КНДР, - це фактично визнання провини

Голова Національних зборів Франції: Прийде день, коли Україна не буде фронтом, а буде східними воротами Європи

Польща є прикладом для України в реформі місцевого самоврядування - Верещук

Байден із невеликою перевагою випереджає Трампа за результатами опитування

Зеленський заявив про наявність суттєвого обсягу коштів на поточний рік для всіх регіонів країни в межах програми "Зроблено в Україні"

Трамп заявив, що йому на руку участь племінника Кеннеді в передвиборчих перегонах

Кулеба: Візит глави МЗС України до Індії - перший за останні сім років, мета - зміцнення українсько-індійських відносин

"УДАР Віталія Кличка" у Київраді вимагає від центральної влади повернути прибережну смугу озера Міністерка громаді Києва

Опозиція вимагає забезпечити повноцінну роботу парламенту - заява "Євросолідарності".

Кулеба повідомив, що отримує "роздратовані коментарі" з Берліна після відповідей про постачання Україні Taurus

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА