Наш новий проект допоможе бізнесу підібрати найбільш вигідні логістичні послуги, – гендиректор ProZorro

Фото UATV

У червні система державних закупівель ProZorro запустила пілотний проект, який націлений допомагати постачальникам швидко знаходити логістичні компанії.

Про особливості нового сервісу і його перші результати UATV розповів генеральний директор ProZorro Василь Задворний.

“Переважна більшість компаній, які використовують ProZorro – це малий і середній бізнес. Найчастіше регіон їх доставки обмежений радіусом близько 200 км, – розповів гість студії. – До нас регулярно зверталися постачальники з проханням знайти тендери, які, наприклад, проводять тільки в Черкаській області. З іншого боку, у нас існує досить широкий ринок логістів, які можуть надавати такі послуги. І суть нашої ідеї полягає в тому, щоб, розвиваючи платформу, звести постачальників цих послуг зі споживачами – учасниками державних торгів”.

Як зазначив Василь Задворний, дрібні компанії, беручи участь в торгах, тепер можуть звернутися до одного з постачальників логістичних послуг і закласти приблизну вартість доставки, навіть в інший регіон, в вартість своєї тендерної пропозиції. Перевага буде в тому, що їм не доведеться самостійно шукати, обдзвонювати, з’ясовувати хто надає послуги більш високого рівня і т. д.

“До нашого пілотного проекту вже підключилися такі логістичні компанії, як Нова пошта, Укрпошта, Ін Тайм, Делівері, – підкреслив Василь Задворний. – Швидкість реакції логістів становить до 10 хвилин. Ви можете, не виходячи з системи ProZorro в момент подачі пропозиції, дізнатися, скільки це буде коштувати, вибрати найбільш дешеву пропозицію від усіх логістів, і довезти свій товар. Таким чином ви зможете розширити ринок поставки до меж всієї України. Ми також сподіваємося, що цей сервіс може бути корисний і цікавий виробникам”.

Телеверсію інтерв’ю дивіться в програмі UATV “Лицом к лицу” 26 червня о 15:00.

Прямий ефір