Підтримати

Всі права захищені:

© Громадське Телебачення, 2013-2022.

Битва «Опоблоків»: Мураєв викликав Бойка на дебати

Лідер «Опозиційного блоку» Євгеній Мураєв викликав на дебати керівника «Опозиційної платформи — за життя» Юрія Бойка.

Про це Мураєв написав на своїй сторінці у Facebook.

«Юрію Бойко, я звертаюся до вас. Я знаю, чого ви боїтеся до тремтіння. Ні, це не «вишки Бойка» — в цій справі ви та прокурор Луценко цинічно переклали вину на своїх підлеглих. Ви боїтеся правди. Правди про вашу змову у Відні, яка зробила Порошенка президентом», — зазначив він.

Мураєв також звинуватив «Опозиційну платформу» у тому, що половина її списку на виборах у Раду — «подільники Петра Порошенка, а також одіозні особистості, як нацист Ілля Ківа».

Саме з цих причин «Опоблок» ніколи не об’єднається з «Опозиційною платформою» Медведчука-Рабіновича, сказав Мураєв.

Нагадаємо, «Опозиційний блок» розколовся на дві частини, з нього пішла так звана частина Бойка-Льовочкіна, яка разом із Вадимом Рабіновичем та кумом Путіна Віктором Медведчуком створила «Опозиційну платформу — за життя». В самому «Опоблоці» залишилися політики, орієнтовані на олігарха Ріната Ахметова, зокрема його бізнес-партнер Вадим Новинський та екс-кандидат у президенти Олександр Вілкул.

Watch on YouTube

Напередодні президентських виборів «Опоблок», партія «Наші» депутата Євгенія Мураєва, «Відродження» Віталія Хомутинника, так звана «партія мерів» «Довіряй ділам» Геннадія Кернеса і Геннадія Труханова та політсила «Миру і розвитку»  об’єднались для участі у дострокових виборах  до Верховної Ради.

Зазначимо, що «Опоблок» та «Опозиційна платформа» орієнтуються на так званий проросійський електорат, здебільшого зосереджений на півдні та сході України, проте Опоблок має значно менший рейтинг і фактично не має шансів подолати 5-відсотковий бар'єр на наступних виборах у парламент.