Чернівчани проти ЛГБТ

25.06.2019 08:14   Джерело: CvNews
Опубліковано : Наталія Чернівецька

Петиція щодо внесення до статуту територіальної громади міста заборони лгбт-заходів набрала 250 голосів.

Згідно п. 1.2 розділу ІІІ «Положення про електронні петиції у місті Чернівцях», звернення буде зареєстровано та розглянуто в порядку, передбаченому для розгляду звернень громадян виконавчим органом міської ради та невідкладно передано відповідному органу чи посадовій особі. Згідно п. 2.1 розділу ІІІ «Положення про електронні петиції у місті Чернівцях»,  електронна петиція буде розглянута впродовж 10 робочих днів з дня оприлюднення. Згідно п. 3.1. розділу ІІІ «Положення про електронні петиції у місті Чернівцях», електронна петиція після її реєстрації розглядається органом або посадовою особою, яким вона подана.

На розгляд запрошується ініціатор, якому надається право представляти свою електронну петицію. Ініціатор може делегувати право представляти свою електронну петицію представнику.

«Керуючись Конвенцією ООН про права дитини, прийнятою резолюцією 44/25 Генеральної Асамблеї ООН від 20 листопада 1989 року та ратифікованою Постановою Верховної Ради України № 789ХІІ від 27 лютого 1991 року, яка набула чинності для України 27 вересня 1991 року і згідно з якою освіта дітей повинна бути направлена в тому числі на повагу до національних цінностей їх країни, прошу Чернівецьку міську раду заради захисту дітей від інформації, яка пропагує аморальні збочення на противагу традиційним сімейним цінностям, внести до статуту територіальної громади міста Чернівці заборону публічних лгбт-заходів», - йдеться у петиції.

Автор петиції - Гунько Микола Іванович

Дата початку збору підписів: 

Оприлюднення відповіді не пізніше: 

Станом на 25 червня петицію підписали 250 осіб з 250 необхідних.

За матеріалами http://chernivtsy.eu 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews