07:52 05.04.2020

KTL Ukraine спростовує інформацію програми "Наші гроші" про нібито плани "зруйнувати" порт TIS і такі домовленості з Денисом Єрмаком

2 хв читати
KTL Ukraine спростовує інформацію програми "Наші гроші" про нібито плани "зруйнувати" порт TIS і такі домовленості з Денисом Єрмаком

Логістична компанія KTL Ukraine спростовує інформацію, поширену в програмі "Наші гроші з Денисом Бігусом", про нібито її причетності до планів зруйнувати порту TIS і будь-яких домовленостей з цього приводу з братом керівника Офісу Президента України Денисом Єрмаком.

"Ця інформація є маніпулятивною і не відповідає дійсності. Компанія KTL Ukraine - невеликий експедиторський бізнес, який залежить від співпраці з терміналом ТІС. За 2018 рік через цей термінал компанією KTL Ukraine було перевезено 1263 контейнери, в 2019 році - 3304. Зупинка співпраці з ТІС несе великі фінансові збитки для KTL Ukraine і блокує роботу всього колективу", - йдеться в заяві компанії на її сторінці в Facebook.

У KTL Ukraine також пояснили, що не є і ніколи не були філією турецької компанії Kinay, а співпрацює з нею виключно як мережевий агент. "Одночасно з тим KTL Ukraine має партнерські відносини з компанією Maersk і дорожить ними", - вказали в компанії.

KTL Ukraine підтвердила, що Денис Єрмак працював у компанії і був звільнений у вересні 2019 року. "Керівництво компанії ніколи не ставило перед Денисом Єрмаком завдань про термінали ТІС або будь-яких інших своїх партнерів і не має жодного відношення до переговорів, що відбуваються на оприлюдненому відео", - йдеться в заяві.

KTL Ukraine вважає, що вільна інтерпретація розмов інших виробників використовується для інформаційної атаки на бізнес компанії, тому залишає за собою право звернутися до суду для захисту ділової репутації.

4 квітня KTL Ukraine звернулася до програми "Наші гроші з Денисом Бігусом" з вимогою спростувати дану інформацію щодо компанії, яку вона вважає недостовірною.

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА