• Головна
  • Пенсійний фонд приголомшив українців пікантним фото (ФОТО)
13:15, 28 березня

Пенсійний фонд приголомшив українців пікантним фото (ФОТО)

Пенсійний фонд приголомшив українців пікантним фото (ФОТО)

У ніч проти 28 березня офіційний Telegram-канал Пенсійного фонду України здивував підписників своїм контентом. Пікантний допис одразу ж був видалений, але встиг розлетітися по мережі.

Про це розповідає "Телеграф".

Так, серед постів-новин ПФУ раптово з’явилося інтимне фото, яке, ймовірно, було опубліковано помилково. Чиясь п’ята точка у мереживних трусах провисіла у стрічці офіційної пресслужби досить довго. На ній встигло навіть зібратися кількасот реакцій.

Пенсійний фонд приголомшив українців пікантним фото (ФОТО), фото-1

Втім, інцидент був помічений адміністраторами та виправлений видаленням. Однак, оскільки інтернет пам’ятає все, пост продовжив своє існування у вигляді скріншотів, які розлетілися по пабліках. Варто зазначити, що, судячи з коментарів у мережі, українці поставилися з гумором та розумінням до помилки ПФУ.

Згодом у Пенсійному фонді прокоментували дану ситуацію.

"Сьогодні була спроба дискредитувати роботу Пенсійного фонду України через канал в Telegram. Спробу навряд чи можна назвати вдалою, принаймні діяльність Пенсійного фонду заслуговує на більш креативний підхід. Просимо не шукати в повідомленні, яке поширюється представниками окремих медіа, прихованих сенсів. Фонд в установленому порядку фінансує пенсійні та страхові виплати, житлові субсидії та пільги. Сьогодні Telegram не найбільш надійний канал інформування, але багато користувачів отримують інформацію саме з цього джерела" - йдеться у повідомленні.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#пенсійний фонд #фото #пікантне #телеграм #шахраї
ТОП новини
"Арктичний холод пре в ці області, прогноз стривожив навіть синоптиків": куди суне мороз у -17 градусів, дощ і снігопад?
"Тариф на електроенергію з 1 травня оприлюднено": хто з українців платитиме на 60% менше, а кого приголомшить ціна?
"Потужна негода пре в ці області, навіть синоптики приголомшені прогнозом": де буде мороз у -21 градус, дощ і снігопад?
"Шалений успіх, багатство і втілення мрій": ці 2 знаки Зодіаку у другій половині весни зіткнуться з доленосними подіями
Оголошення
live comments feed...